Αύριο Τρίτη 30 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία που έχει δώσει το ΥΠΕΘΟ στους ενοικιαστές που έλαβαν μειωμένη ή μηδενική επιστροφή ενοικίου για να οριστικοποιήσουν τα στοιχεία των ενοικίων που καταβάλλουν.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τροποποιητική δήλωση μέσω της πλατφόρμας myAADE, διορθώνοντας τυχόν λάθη ή παραλείψεις στους αντίστοιχους κωδικούς του εντύπου Ε1, ώστε να πραγματοποιηθεί νέος υπολογισμός της επιστροφής. Τα πρόσθετα ποσά θα καταβληθούν το αργότερο έως τις 15 Ιανουαρίου 2026.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Παράταση για τις δηλώσεις, με βαριές ποινές να έπονται - Πότε ξεκινούν έλεγχοι
- Σε λίστα για μεταμόσχευση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ - Τι είναι η πνευμονική ίνωση;
- Αίγιο: Επιμένει στην αθωότητά του ο 65χρονος - Τα στοιχεία που τον «δείχνουν» ως τον δράστη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.