Μενού
Ξενοδοχείο Titania
Ξενοδοχείο Titania
  • Α-
  • Α+

Ο όμιλος H Hotels Collection-Hatzilazarou Group ανακοίνωσε την εξαγορά του ιστορικού ξενοδοχείου Titania Hotel στην Αθήνα.

Μετά την πρόσφατη εξαγορά του Rhodes Bay Hotel & Spa και Elite Suites, ο όμιλος H Hotels Collection-Hatzilazarou Group ανακοινώνει την προσθήκη ενός ακόμα ξενοδοχείου, στην περιοχή της Αθήνας, στο χαρτοφυλάκιό του.

Το ιστορικό Titania Hotel σηματοδοτεί την προσθήκη του 8ου ξενοδοχείου στο δυναμικό της εταιρείας, αλλά και το πρώτο του εγχείρημα έξω από το νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο.

«Με αυτήν την επένδυση, ο όμιλος συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία του στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά ακολουθώντας πιστά το όραμα του», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Ο όμιλος H Hotels Collection ξεκίνησε με το πρώτο του ξενοδοχείο, το Rodos Princess Beach Resort & Spa, το 1993 με 450 κλίνες και 200 εργαζόμενους.

Σήμερα, μετά από 30 και πλέον χρόνια, διατηρεί περισσότερες από 8.000 κλίνες και απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζόμενους.

«Η επέκταση στην Αθήνα ενισχύει τη δέσμευση του ομίλου για ανάπτυξη και παράλληλα παρουσιάζει νέες ευκαιρίες για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή» συμπληρώνεται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA