Ανατροπές στο χρονοδιάγραμμα των φετινών φορολογικών δηλώσεων, με την πρεμιέρα να προγραμματίζεται τώρα στα μέσα Απριλίου, αντί στα τέλη Μαρτίου.
Η ΑΑΔΕ έχει ήδη ολοκληρώσει το σχεδιασμό των νέων φορο-εντύπων και τώρα «τρέχει» τις διαδικασίες της προσυμπλήρωσης των κωδικών της δήλωσης για μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους.
Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για το νέο ετήσιο ραντεβού περίπου 9 εκατ. φορολογούμενων με την εφορία, αλλαγές στις φετινές φορολογικές δηλώσεις θα διαπιστώσουν μία σειρά από κατηγορίες φορολογουμένων.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
- Οι 7 λόγοι για τους οποίους ο Τραμπ δεν έχει νικήσει τον πόλεμο στο Ιράν
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- Κικίλιας: Χτύπημα σε ελληνόκτητο πλοίο με 10 Έλληνες ναυτικούς στη Μαύρη Θάλασσα
- Το «λουλούδι της ΕΟΚΑ» - Η δολοφονία του 7χρονου Δημητράκη Δημητριάδη από τους Βρετανούς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.