Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις συνεργασίας μεταξύ της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και του ομίλου Motor Oil, στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ανακοίνωσε: «Στο πλαίσιο της στρατηγικής περαιτέρω ανάπτυξης της ισχυρής θέσης που κατέχει η θυγατρική μας εταιρεία ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ στον τομέα της παραγωγής κι εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, εξετάζονται συνεχώς διάφορες επιλογές και βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με διάφορους Ομίλους, συμπεριλαμβανομένου του ομίλου Motor Oil».
«Προς το παρόν δεν έχει ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού», διευκρινίζεται στην ίδια τοποθέτηση.
Η ανακοίνωση της Motor Oil
Από την πλευρά της η Motor Oil ανέφερε: «Με γνώμονα την ανάπτυξη των εργασιών της και την εξεύρεση συνεργιών, διερευνά σε συνεχή βάση τις δυνατότητες με την προοπτική συνεργασίας με διάφορους ομίλους, συμπεριλαμβανομένου του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με τον οποίο συνεργάζεται ήδη μέσω της εταιρείας ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Α.Ε.».
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.