Στη διάψευση όσων αναπαράγονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με επιβολή προστίμων σε όσους μεταφέρουν ελαιόλαδο με τενεκέ προχώρησε ο υφυπουργός Οικονομικών, Χρίστoς Δήμας.
Κατά την κοπή της πίτας στο Επιμελητήριο Κορινθίας, ο κ. Δήμας διέψευσε κατηγορηματικά όσα αναφέρονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την επιβολή «τσουχτερού προστίμου» σε όσους μεταφέρουν ελαιόλαδο με τενεκέδες.
«Είναι παραλογισμός... Θα μου επιτρέψετε την έκφραση που έλεγε ο αείμνηστος Ευάγγελος Γιαννόπουλος για τους τενεκέδες», είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Οικονομικών.
Μεταξύ άλλων επισήμανε: «Θέλω από αυτό το βήμα να διαψεύσω κατηγορηματικά ότι ούτε είχαμε σκεφτεί κάτι, ούτε έχει γίνει κάποιου είδους συζήτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα, ούτε υπάρχει κάτι που ετοιμάζουμε νομοθετικά, να αλλάξουμε αυτό το καθεστώς».
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.