Ενεργοποιήθηκε η βελτιωμένη ρύθμιση της φοροαπαλλαγής για τα ενοίκια που θα εξασφαλίσουν όσοι φορολογούμενοι ανοίξουν και νοικιάσουν κλειστά σπίτια ή επαναφέρουν στη μακροχρόνια μίσθωση ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης τύπου Airbnb.
Οι ιδιοκτήτες των κατοικιών θα απαλλαγούν για τρία χρόνια από τον φόρο για τα εισοδήματα που θα αποκτήσουν από τα ενοίκια για τις κατοικίες που θα διαθέσουν στη μακροχρόνια μίσθωση έως το τέλος του 2026.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
- Δύο συλλήψεις για την τραγωδία στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου: Τα ερωτήματα που «βασανίζουν» τις αρχές
- Κατερίνα Λιόλιου: Πολύ πριν τον Λογαριασμό ξεσήκωνε το Στην Υγειά Μας τραγουδώντας «Του Αγοριού Απέναντι»
- «Κλείνει ένας τόπος που δίνει ζωή»: Η περιοχή στην καρδιά της Ελλάδας που μένει χωρίς σχολείο
- «Τους θεωρούσαμε ψωνάρες»: Ρωτήσαμε πώς είναι οι Αθηναίοι στα μάτια όσων έχουν μεγαλώσει στην επαρχία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.