Μενού
epidoma
Επίδομα | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, ενημέρωσε πως σε λιγότερες από 20 μέρες θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την αύξηση του κατώτατου μισθού.

«Σε λιγότερο από 20 ημέρες θα ανακοινωθεί νέα αύξηση του κατώτατου μισθού» ανέφερε, συγκεκριμένα, ο υπουργός, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Σε ερώτηση για την πιθανότητα χορήγησης βοηθήματος Πάσχα στους αδύναμους, αρκέστηκε να πει πως δεν επιθυμεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε οπισθοδρόμηση, ικανοποιώντας κάποια απαίτηση.

«Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πάει την Ελλάδα πίσω» δήλωσε. 

Αναφορικά με τις παροχές προς τους αγρότες και την πιθανότητα να υπάρξουν και επιπρόσθετες ανέφερε πως «έχουμε συγκεκριμένες αντοχές. Δεν μπορούμε σε κάθε συνάντηση να βγάζουμε άσσους από το μανίκι. Θα χάσουμε και τις παροχές και την όποια πρόοδο μπορεί να φέρει νέες παροχές». 

Τέλος, ο υπουργός ανέφερε πως «η οικονομία πάει πολύ καλύτερα από ότι πήγαινε μέχρι το 2019. Η Ελλάδα έχει περιθώρια να πάει καλύτερα. Έχουμε όμως δρόμο μπροστά μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA