Ο πόλεμος στον Περσικό Κόλπο, οι περιορισμοί στη διέλευση των φορτίων αργού από τα Στενά του Ορμούζ και το άλμα στις διεθνείς τιμές πετρελαίου μόλις πριν από λίγες ημέρες είχαν οδηγήσει πολλές χώρες σε νέο κύμα αυξήσεων σε βενζίνη, diesel και jet fuel.
Το τελευταίο διήμερο το Brent κατέγραψε πτώση στα 91,12 δολάρια δημιουργώντας κλίμα αποσυμπίεσης στην αγορά, ωστόσο, οι τιμές σε Ευρώπη, Ινδία και ΗΠΑ παραμένουν σε υψηλά επίπεδα καθώς το γεωπολιτικό ρίσκο παραμένει ενεργό και τα "απόνερα" των αναταράξεων των προηγούμενων ημερών εξακολουθούν να γράφουν στην αντλία.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
- Aυτή είναι η περιοχή με τα περισσότερα προς ενοικίαση διαμερίσματα στην Αττική
- Μητσοτάκης: «Έκτακτη ενίσχυση 150 ευρώ για κάθε παιδί χωρίς αίτηση - Επιδότηση στο Diesel και τον Ιούνιο»
- Το πολιτικό restart του Αλέξη Τσίπρα: Τι είπε, τι δεν είπε, τι άφησε να εννοηθεί
- Backrooms: Το viral φαινόμενο του ίντερνετ έγινε ταινία τρόμου και πήγε το είδος 10 βήματα παρακάτω
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.