Μενού
benzini - venzini
Πρατήριο καυσίμων | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Στα ύψη ανεβαίνουν ξανά οι τιμές στα καύσιμα στην Ελλάδα την ώρα μάλιστα που η διεθνής τιμή του πετρελαίου πέφτει. Συγκεκριμένα το πετρέλαιο σημειώνει κάθετη πτώση στα 85-86 δολάρια το βαρέλι, η τιμή στην αντλία παραμένει σταθερή στα 2 ευρώ πανελλαδικά.

Την ίδια ώρα, τεράστιες είναι οι διακυμάνσεις των τιμών ανά περιοχή. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στα 2,44 ευρώ «πέταξε» η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που η τιμή της σε πρατήριο της Καλλιθέας ανέρχεται σε 1,85 ευρώ.

Πολίτες κάνουν λόγο για αισχροκέρδεια, ενώ πρατηριούχοι επισημαίνουν ότι οι τιμές στην αντλία είναι συνυφασμένες με αυτές που αγοράζουν από τα διυλιστήρια.

Η πτώση άνω των 10 δολαρίων στην τιμή του βαρελιού σε σύγκριση με τις υψηλές τιμές του Σεπτεμβρίου φέρνει αισιόδοξες εκτιμήσεις και για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει από τα πρατήρια υγρών καυσίμων στις 13 Οκτωβρίου.

Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές 2023 στο Reader

Ποια είναι η διαδικασία για Δήμους και Περιφέρειες

Πότε ένας συνδυασμός εκλέγεται από την 1η Κυριακή

Τι ισχύει με τους ετεροδημότες

Μάθε σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζεις την Κυριακή

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA