«Λουκέτο» μπαίνει στο ιστορικό μαιευτήριο «Λητώ» που στεγάζεται στην ομώνυμη κλινική στους Αμπελοκήπους. Το «Λητώ» ιδρύθηκε το 1966 από ομάδα διακεκριμένων μαιευτήρων-γυναικολόγων και πέρασε το 2018 στην ιδιοκτησία του Hellenic Healthcare Group (HHG), στο πλαίσιο της εξαγοράς του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.
Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προ ημερών, η διοίκηση ενημέρωσε το προσωπικό ότι το μαιευτήριο θα σταματήσει τη λειτουργία του στον υφιστάμενο χώρο, ενώ οι υπηρεσίες του θα μεταφερθούν σε άλλη μονάδα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ έως το τέλος Φεβρουαρίου.
Το «Λητώ» καταλαμβάνει περίπου το 90 των εγκαταστάσεων της κλινικής, ενώ το υπόλοιπο στεγάζει τις υπηρεσίες της γενικής κλινικής και τις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
- Βίντεο ντοκουμέντο: Οδηγοί μηχανών πιάστηκαν στα χέρια πάνω στη διάβαση τρένων
- Ελεγκτής στα ΜΜΜ ζητούσε 20 ευρώ για να μην κόψει κλήση σε πολίτες και μετά... πήρε προαγωγή
- Το ευρωπαϊκό διήμερο Μητσοτάκη, το ύψος του πακέτου της ΔΕΘ και οι 30άρηδες στα ψηφοδέλτια
- Λαγοκέφαλοι: Ο πραγματικός κίνδυνος δεν αφορά τις επιθέσεις σε λουόμενους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.