Μενού
  • Α-
  • Α+

Σήμερα, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να αρχίσει η πληρωμή των χρημάτων που αντιστοιχούν στο Market Pass 2 σε σε όσους δικαιούχους η αίτηση εμφανίζεται Εγκεκριμένη μέχρι και 25 Σεπτεμβρίου, ό0πως αναφέρεται και στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr.

Για όσους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης με έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας μετά την 25η Σεπτεμβρίου 2023 και έως την 31η Οκτωβρίου, η ενίσχυση των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2023 αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα έως την 5η Νοεμβρίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι οι ψηφιακές χρεωστικές κάρτες του Προγράμματος λήγουν αυτομάτως στις 31/12/2023 και δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών με αυτές μετά την ημερομηνία αυτή.

Market Pass σε τραπεζικό λογαριασμό

Για όσους δικαιούχους διαθέτουν αυτεπάγγελτα υποβληθείσα αίτηση και για όσους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης με μέθοδο καταβολής την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό έως και την 25η Σεπτεμβρίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2023 αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα προς πληρωμή έως την 29η Σεπτεμβρίου 2023. 

Για όσους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης με μέθοδο καταβολής την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό μετά την 25η Σεπτεμβρίου 2023 και έως την 31η Οκτωβρίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2023 αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα προς πληρωμή έως την 5η Νοεμβρίου 2023.

Τι σημαίνουν τα μηνύματα κατάστασης του Πίνακα Πληρωμών

  • ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ: Η συγκεκριμένη πληρωμή θα αποσταλεί στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα προς πραγματοποίηση κατά την εκτιμώμενη ημερομηνία εκτέλεσης.
  • ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΗ - ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ: Η συγκεκριμένη πληρωμή έχει αποσταλεί στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και η επεξεργασία της μπορεί να διαρκέσει έως δέκα (10) εργάσιμες ημέρες.
  • ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ: Η συγκεκριμένη πληρωμή έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς.
  • ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙΣΑ: Δεν κατέστη δυνατή η πραγματοποίηση της συγκεκριμένης πληρωμής. Στην περίπτωση αυτή ο αιτούμενος θα ενημερώνεται με κάθε πρόσφορο μέσο και η αίτησή του θα ενεργοποιείται μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων, ώστε να μπορεί να προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις και να επανυποβάλει την αίτηση μέχρι την 25η Νοεμβρίου 2023. Μετά την επανυποβολή ξαναγίνεται η διαδικασία πίστωσης στην ψηφιακή κάρτα ή στον τραπεζικό λογαριασμό έως την 30ή Νοεμβρίου 2023. Σε περίπτωση απόρριψης της διαδικασίας πίστωσης της ενίσχυσης, δεν επιτρέπεται η τροποποίηση του αρχικώς επιλεγέντος τρόπου καταβολής της ενίσχυσης.
     
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA