Με νέα ψηφιακά όπλα και νέες υπηρεσίες ρίχνεται στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής, του «μαύρου χρήματος» και του παράνομου πλουτισμού η ΑΑΔΕ το 2025.
Στις 17 Φεβρουαρίου 2025 πιάνουν δουλειά οι ελεγκτές του νέου Κέντρου Ελέγχου Μεγάλων Φορολογουμένων» (ΚΕΜΕΦ) με ελεγκτική αρμοδιότητα σε όλη την επικράτεια.
Οι έλεγχοι θα καλύπτουν όλη την επιχειρηματική αλυσίδα, από φυσικά πρόσωπα (μετόχους και διαχειριστές) μέχρι εταιρικά σχήματα και οντότητες, με στόχο τη μείωση των εστιών φοροαποφυγής.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
- Λακωνία: «Εγώ την έδεσα, χτυπούσε την γυναίκα μου» λέει ο πατέρας της 30χρονης που πέθανε
- Fuel Pass 2026: Άνοιξε η πλατφόρμα – Πώς θα κάνετε την αίτηση
- Ελένη Ζαβιτσάνου: «Το μεγαλύτερο στερεότυπο για τις γυναίκες που κάνουμε bodybuilding είναι ότι μοιάζουμε με άντρες»
- Άννα Βίσση - Χριστίνα Πολίτη: Δύο ξένοι μετά από 30 χρόνια φιλίας; - Η «πόρτα» στο καμαρίνι και το unfollow
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.