Με νέα ψηφιακά όπλα και νέες υπηρεσίες ρίχνεται στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής, του «μαύρου χρήματος» και του παράνομου πλουτισμού η ΑΑΔΕ το 2025.
Στις 17 Φεβρουαρίου 2025 πιάνουν δουλειά οι ελεγκτές του νέου Κέντρου Ελέγχου Μεγάλων Φορολογουμένων» (ΚΕΜΕΦ) με ελεγκτική αρμοδιότητα σε όλη την επικράτεια.
Οι έλεγχοι θα καλύπτουν όλη την επιχειρηματική αλυσίδα, από φυσικά πρόσωπα (μετόχους και διαχειριστές) μέχρι εταιρικά σχήματα και οντότητες, με στόχο τη μείωση των εστιών φοροαποφυγής.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.