Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ικανοποιημένος σήμερα για την απόφαση που έλαβε χθες ομοσπονδιακό Εφετείο για τους δασμούς, επιτρέποντας να παραμείνουν προσωρινά σε ισχύ.
Με την απόφαση αυτή το Εφετείο ανέτρεψε την ετυμηγορία κατώτερου δικαστηρίου που έκρινε παράνομη την επιβολή των δασμών.
Ο Τραμπ είπε ότι «θέλει να κερδίσει τη δικαστική μάχη» των δασμών.
Παράλληλα, ο Τραμπ επιτέθηκε ξανά στην Κίνα, κατηγορώντας την ότι παραβίασε τη συμφωνία που είχαν για τους δασμούς. Είπε ότι θα μιλήσει με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ και ότι «ελπίζει» να βρεθεί μια λύση.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.