Έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ύψους 300 ευρώ, σε όλους τους εργαζομένους του κατέβαλε ο όμιλος σούπερ μάρκετ, «Σκλαβενίτης».
Όπως αναφέρει το insider.gr, δικαιούχοι της έκτακτης ενίσχυσης είναι το σύνολο των εργαζομένων της αλυσίδας – ήτοι 33.056 εργαζόμενοι – ενώ η εν λόγω οικονομική στήριξη δίδεται για δεύτερη χρονιά, με τη μορφή δωροεπιταγής.
Οι ίδιες πληροφορίες σχετικά με τη δωροεπιταγή του ομίλου «Σκλαβενίτης», κάνουν λόγο πως το ποσό των 300 ευρώ πιστώθηκε σήμερα το πρωί στους εργαζομένους των σούπερ μάρκετ και αποτελεί μία ακόμη «μορφή επιβράβευσης» των υπαλλήλων.
Το συνολικό κόστος της εν λόγω πρωτοβουλίας ανέρχεται σε 10 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Παπανδρέου: «Η Αριστερά ξέπλυνε τη Δεξιά για να χτυπήσει το ΠΑΣΟΚ»
- Πέρασαν 6 χρόνια ή μήπως 6 μήνες από την πρώτη καραντίνα; Το Reader θυμάται την εβδομάδα που πάγωσε ο χρόνος
- Δικηγόρος της Τούνη για την προβολή του βίντεο στη δίκη: «Ούτε ένα δάκρυ δεν άφησε να κυλήσει από τα μάτια της»
- Το πιο βρόμικο σημείο και άλλα περίεργα facts για τα αεροπλάνα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.