Σε αύξηση των πωλήσεων χρυσών λιρών στην Τράπεζα της Ελλάδος έχει οδηγήσει η άνοδος της τιμής του χρυσού, με την ΤτΕ να έχει αγοράσει από πολίτες στο εννεάμηνο του 2024 το ποσό των 35.972 χρυσών λιρών (9.795 τεμάχια το πρώτο τρίμηνο, 13.917 το δεύτερο και 12.260 το τρίτο τρίμηνο).
Πρόκειται για ποσό που αναμένεται να ξεπεράσει το ποσό των 39.435 χρυσών λιρών που πωλήθηκαν στην ΤτΕ ολόκληρο το προηγούμενο έτος, αν και απέχει σημαντικά από τις πωλήσεις των 52.241 χρυσών λιρών του 2022.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.
- Πού να μη νοικιάσετε στην Αθήνα: Οι 5 απλησίαστες περιοχές για φοιτητές - Tο κόλπο για φθηνό σπίτι
- Ντίμης Μαυρόπουλος: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που σκοτώθηκε στην Κύπρο - Το χρονικό της τραγωδίας στο Κάβο Γκρέκο
- Τα πιο παράξενα μέρη του κόσμου όπου οι γάτες είναι παντού - Ανάμεσά τους και ένα ελληνικό νησί
- Ο Ιταλός παλαιστής που εκτοξεύει πίτσες έχει ένα μυστικό όπλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.