Προβληματισμός επικρατεί στην αγορά για τις τιμές των κρεάτων, ενόψει των εορταστικών τραπεζιών.
Σύμφωνα με το Mega, στη Βαρβάκειο, η κίνηση είναι αυξημένη, ωστόσο οι κρεοπώλες πιστεύουν ότι θα κορυφωθεί μετά το προσεχές Σαββατοκύριακο.
«Η αγορά έχει ζεσταθεί εδώ και μέρες. Ο κόσμος ψωνίζει. Είμαστε αρκετά παραπάνω από πέρσι. Ακόμα είναι νωρίς να βγάλουμε αποτέλεσμα αν θα είναι καλύτερη ή χειρότερη χρονιά. Θα το δούμε την Τρίτη το μεσημέρι», δήλωσε ο Ανδρέας Νιώτης, πρόεδρος κρεοπωλών Βαρβακείου Αγοράς.
Οι τιμές στη Βαρβάκειο
Στο Mega τονίζεται ότι στη Βαρβάκειο:
- Η γαλοπούλα κοστίζει από 8-10 ευρώ το κιλό.
- Τα αμνοερίφια κοστίζουν από 9-15 ευρώ το κιλό.
- Το χοιρινό κοστίζει από 8-11 ευρώ το κιλό.
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, στα σούπερ μάρκετ, με το «καλάθι των Χριστουγέννων» η τιμή της γαλοπούλας κυμαίνεται κάτω από τα 5 ευρώ και των αμνοεριφίων έως 13 ευρώ.
«Υπάρχει επάρκεια. Ο κόσμος να μη φοβάται και να μην ακούει τις φήμες για ανεπάρκεια κρέατος. Θα υπάρχουν από όλα τα είδη και πουλερικά και χοιρινό και μοσχάρι και αμνοερίφια», είπε ο Σάββας Κεσίδης, πρόεδρος πανελλήνιας ομοσπονδίας κρεοπωλών.
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Το Ιράν ορίζει πρώτη φορά τις προϋποθέσεις για λήξη του πολέμου - Οι τρεις όροι
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.