Η κυβέρνηση δεν δέχεται να φορολογήσει τα κέρδη των τραπεζών, ωστόσο, σύμφωνα με το Mega δρομολογεί παρεμβάσεις για μείωση των προμηθειών.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σημερινής (5/12) του τοποθέτησής του στη Βουλή σχετικά με το νομοσχέδιο για τα εργασιακά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε ότι θα υπάρχουν πολύ σύντομα παρεμβάσεις από την κυβέρνηση.
Ποιες προμήθειες είναι στο επίκεντρο
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, οι προμήθειες των τραπεζικών προϊόντων, που βρίσκονται στο επίκεντρο είναι:
- Εμβάσματα: Προμήθεια τώρα έως 5 έως 1.000 ευρώ. Η κυβέρνηση«πατά» σε κοινοτική οδηγία που θέλει τις συγκεκριμένες προμήθειες να μην είναι πάνω από 50 λεπτά έως και 1,20 ευρ'ω.
- Πληρωμή λογαριασμών: Προμήθεια τώρα έως 1 ευρώ ανά συναλλαγή. Εξετάζεται η προμήθεια να μειωθεί τουλάχιστον στο μισό.
- Αντικατάσταση κάρτας: Προμήθεια τώρα έως 5 ευρώ. Σε αυτή τη περίπτωση επιδιώκεται ο μηδενισμός της.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Το ψηφιακό κάτεργο του «έρωτα»: Υπάλληλος των 2 δολαρίων απαντάει στα μηνύματά σου στο OnlyFans
- Η Kάιλι Τζένερ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ποζάρει χωρίς φρύδια με τσιγάρο στο στόμα και σουτιέν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.