Τη μείωση του ΦΠΑ στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τουλάχιστον στη μεταφορά των ΙΧ, εξετάζει η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια ελάφρυνσης των νοικοκυριών που καλούνται για άλλη μια χρονιά να πληρώσουν υπέρογκα ποσά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Όπως δήλωσε μιλώντας χθες στη Βουλή ο υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Στυλιανίδης «γίνεται διαπραγμάτευση με το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να εναρμονιστεί ο ΦΠΑ που επιβάλλεται στα Ιδιωτικής Χρήσης οχήματα και στις μηχανές, με βάση την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2022/542».
Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.