Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, προανήγγειλε επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος και τον Σεπτέμβριο.
Όπως είπε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8 «υπάρχουν οι πόροι από τη φορολογία και εξετάζεται η επιδότηση και τον Σεπτέμβριο, μέχρι να υπάρξει αποκλιμάκωση των τιμών»
Πάντως, ο ίδιος τόνισε ότι «τηρείται στάση αναμονής από την κυβέρνηση, μέχρι να ανακοινωθούν οι τελικές τιμές από τους παρόχους».
«Είμαι πιο κοντά να πάμε σε επιδότηση. Δεν θεωρούμε ότι η τιμή που διαμορφώθηκε τον Αύγουστο βγαίνει για τα νοικοκυριά, χωρίς μια μικρή ενίσχυση», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
«Εξετάζεται επιδότηση»
«Έχουμε τους πόρους από την φορολογία που βάλαμε και εξετάζεται η επιδότηση και τον Σεπτέμβριο, μέχρι να υπάρξει αποκλιμάκωση των τιμών. Περιμένουμε να δούμε βέβαια και τις τελικές δηλώσεις των παρόχων», υπογράμμισε ο Θεόδωρος Σκυλακάκης.
Επιπλέον, ανέφερε ότι το φθινόπωρο αναμένεται αποκλιμάκωση των τιμών λόγω της φυσιολογικής μείωσης στη ζήτηση αλλά και λόγω της εισόδου των νέων ανανεώσιμων πηγών.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.