Η ώρα της πληρωμής για τους συνταξιούχους έφτασε καθώς από σήμερα, Παρασκευή, αρχίζει η καταβολή των χρημάτων για τις συντάξεις Μαρτίου 2026.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΦΚΑ οι πληρωμές για κύριες και επικουρικές συντάξεις, θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
- Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2026 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία μη μισθωτών (ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ), οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν. 4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (μισθωτών και μη μισθωτών από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).
- Την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2026 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως ταμείων μισθωτών (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ), καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.
- Η Λατινοπούλου την «είδε» Κωνσταντοπούλου και βιντεοσκόπησε τους παρουσιαστές: «Θα σας καταγγείλω»
- Ο Λαζαρίδης έδειξε το πτυχίο από το εργαστήρι σπουδών: «Δίπλωμα στις Τέχνες»
- Ηλιάδη σε Λιάγκα: «Κράτησες περίεργη στάση απέναντί μου - Ήμουν έγκυος και βρέθηκα στο πάτωμα από μπουνιές»
- Το Πάσχα του 2078 θα πέσει πραγματικά πολύ αργά - Μία φορά ανά 100 χρόνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.