Οι χαμηλοσυνταξιούχοι είναι στο επίκεντρο της έκτακτης ενίσχυσης της κυβέρνησης εν όψει των Χριστουγέννων. Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα δοθεί έκτακτο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, με τη συγκεκριμένη ενίσχυση να αφορά και συνταξιούχους.
Συγκεκριμένα, όπως σημειώθηκε, το επίδομα των 150 ευρώ θα λάβουν όσοι είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, οι χαμηλοσυνταξιούχοι που δεν είχαν προσωπική διαφορά καθώς και οι ανασφάλιστοι υπερήλικες.
«Θα στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που παίρνουν το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. Είναι κατά τεκμήριο οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας. Θα λάβουν κι αυτοί έκτακτη ενίσχυση. Και τέλος θα ενισχύσουμε και τους χαμηλοσυνταξιούχους που δεν είχαν προσωπική διαφορά. Έχουμε τη δυνατότητα να τους δώσουμε 150 ευρώ παραπάνω. Και αυτή ενίσχυση θα αφορά και τους ανασφάλιστους υπερήλικες». ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
- Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Στο Κρανίδι Αργολίδας για διακοπές το διάσημο ζευγάρι
- Γλυφάδα: Ο «ενδιάμεσος κρίκος» μεταξύ ισοβίτη και 30χρονου – Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του
- Δολοφονία στη Σύρο: Τι υποστήριξε ο δράστης - «Δεν τα πιστεύω αυτά για το παιδί μου», λέει η μητέρα της διασώστριας
- Η χειρότερη δουλειά στο Χόλιγουντ είναι και η πιο ελκυστική
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.