Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι χαμηλοσυνταξιούχοι είναι στο επίκεντρο της έκτακτης ενίσχυσης της κυβέρνησης εν όψει των Χριστουγέννων. Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα δοθεί έκτακτο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, με τη συγκεκριμένη ενίσχυση να αφορά και συνταξιούχους.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώθηκε, το επίδομα των 150 ευρώ θα λάβουν όσοι είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, οι χαμηλοσυνταξιούχοι που δεν είχαν προσωπική διαφορά καθώς και οι ανασφάλιστοι υπερήλικες.

«Θα στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που παίρνουν το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. Είναι κατά τεκμήριο οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας. Θα λάβουν κι αυτοί έκτακτη ενίσχυση. Και τέλος θα ενισχύσουμε και τους χαμηλοσυνταξιούχους που δεν είχαν προσωπική διαφορά. Έχουμε τη δυνατότητα να τους δώσουμε 150 ευρώ παραπάνω. Και αυτή ενίσχυση θα αφορά και τους ανασφάλιστους υπερήλικες». ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA