Μενού
  • Α-
  • Α+

Έρχεται το νέο μέτρο στήριξης Youth Pass, το οποίο ισχύει για τους νέους ηλικίας 18-19 ετών. Οι νέοι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη ώστε να παραλάβουν 150 ευρώ σε μορφή voucher μέσω ψηφιακής κάρτας (όχι μετρητά). Δικαιούχοι είναι όσα άτομα συμπληρώνουν το 18ο ή 19ο έτος έως και 31/12 του προηγούμενου έτους, ενώ αναμένεται πως θα υπάρχουν τουλάχιστον 200.000 αιτήσεις. 

Οι νέοι θα υποβάλουν τις αιτήσεις στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr που αναμένεται να ανοίξει σύντομα. Η είσοδος στην πλατφόρμα θα γίνεται με κωδικούς taxisnet και βασική προϋπόθεση είναι οι δικαιούχοι να είναι κάτοικοι στην Ελλάδα. Αφού θα υποβάλετε η αίτηση, οι δικαιούχοι θα λαμβάνουν sms και email για την έκδοση του voucher αλλά και για την ημερομηνία λήξης του. 

Η χρήση του voucher θα μπορεί να γίνει σε ξενοδοχεία, μεταφορές, ενοικιάσεις (αυτοκινήτων - σκαφών) καθώς και σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες (σινεμά - θέατρο).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA