Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωσης Μυκόνου όταν είδαν μπροστά τους τον άσο της Άρσεναλ, Εμιλιάνο Φρανσουά Ομπαμεγιάνγκ. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Νησί των Ανέμων για διακοπές και δεν έχασε την ευκαιρία να... γυμναστεί! 

Διαβάστε ακόμη: Στην Κέρκυρα ο Μάτζικ Τζόνσον - Η φωτογραφία μπροστά στο Παλαιό Φρούριο

O Γκαμπονέζος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο του Κόρφου όπου και ζήτησε να προπονηθεί με τις ακαδημίες της Αθλητικής Ενωσης Μυκόνου. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Μύκονο όπου απολαμβάνει τις διακοπές του, ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να φορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να κάνει μια προπόνηση με την τοπική ομάδα, σύμφωνα με το sportcyclades.gr.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=272&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsportcyclades.gr%2Fvideos%2F995653151207836%2F&show_text=false&width=560&t=0

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας και φίλοι του θαυμαστές του ποδοσφαιριστή είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν αλλά και να φωτογραφηθούν μετά και πριν τη προπόνηση μαζί του. Αργότερα, επέστρεψε στο πολυτελές θέρετρο που διαμένει και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο με τη θέα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA