Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρετούσε το Euro 2020, τα βλέμματα ήταν πάνω στη σύντροφό του για διαφορετικό όμως λόγo και όχι για τα κάλλη της. Συγκεκριμένα, φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα διεθνή Μέσα δείχνουν το μοντέλο και αρραβωνιαστικιά του Πορτογάλου άσου να κρύβει στη μπλούζα της κάτι... περίεργο. 

Μια μικρή κεραία κάτω από την μπλούζα της και συγκεκριμένα στην πλάτη της προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, με όλα τα ταμπλόιντ να διερωτώνται: «Τι κρύβει η Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ κάτω από τη μπλούζα της;»

Η απάντηση είναι τελικά μάλλον απλή. Το Netflix ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη ζωή του λαμπερού ζευγαριού. Το πιθανότερο λοιπόν, είναι να κρύβει κάτω από τη μπλούζα της, συσκευή ηχογράφησης.  

Η Τζορτζίνα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο συναντήθηκαν το 2016 και είναι ζευγάρι από τότε. Η σχέση έγινε επίσημη τον Ιανουάριο του 2017, όταν το δημοφιλές μοντέλο ήταν τότε πωλήτρια της Gucci στη Μαδρίτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA