Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σύλληψη ποδοσφαιριστή της πρώτης κατηγορίας και δη της ομάδας του Ολυμπιακού, προχώρησαν οι Αρχές κατόπιν καταγγελίας μίας 17χρονης που φέρεται να κατήγγειλε τον βιασμό της από τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Η Αστυνομία συνέλαβε χθες Κυριακή τον αλλοδαπό ποδοσφαιριστή, κατόπιν εντάλματος σύλληψης και αύριο Τρίτη 31 Αυγούστου αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την καταγγελία της 17χρονης, η νεαρή φέρεται να γνώρισε τον ποδοσφαιριστή σε μπαρ στον Ωρωπό, όπου ισχυρίζεται ότι την μέθυσε και μετά την οδήγησε στο σπίτι του στην Γλυφάδα. Εκεί ο ποδοσφαιριστής φέρεται σύμφωνα με την νεαρή να την βίασε. Αρχικά κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του το οποίο εκτελέστηκε και συνελήφθη στο σπίτι του. Μαζί με τον ποδοσφαιριστή βρισκόταν κι ένας 40χρονος Νιγηριανός, για τον οποίο έχει παρέλθει το αυτόφωρο κι αναμένεται η σύλληψή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA