Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Άρη Νίκος Τσουμάνης με τις πρώτες πληροφορίες από τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή να κάνουν λόγο για πνιγμό. Eντοπίστηκε στο αμάξι του το πρωί της Τρίτης (05/10) στην περιοχή της Καλαμαριάς, χωρίς σφυγμό και παρά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της περιοχής δεν γινόταν να αποφευχθεί το μοιραίο.

Στο σημείο έσπευσαν το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής που εκτιμούν ότι ο θάνατος του προήλθε ύστερα από πνιγμό. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr τον ποδοσφαιριστή αναζητούσε από εχθές το απόγευμα η φίλη του, καθώς δεν κατάφερνε να μιλήσει μαζί του. Σήμερα νωρίς τα ξημερώματα σε μια περιπολία της αστυνομίας εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του στη μαρίνα της Νέας Κρήνης. Όταν οι αστυνομικοί έριξαν φως με τον φακό τους μέσα στο αυτοκίνητο, είδαν τον άνδρα να έχει στο λαιμού του τρία tie wrap. 

Στο παρελθόν ο Νίκος Τσουμάνης πέρασε μεταξύ άλλων από τον Άρη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Μακεδονικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA