Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο άλλοτε τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλέξης Τζόρβας, που κατέκτησε μάλιστα το τελευταίο νταμπλ των «πρασίνων», βρίσκεται πλέον στον Ασωπό της Λακωνίας και έχει γίνει αγρότης. Έπειτα από μία σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα σε Ελλάδα κι Ιταλία, ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, Αλέξης Τζόρβας, είναι πλέον στα χωράφια. Ασχολείται με τις ελιές και τα αμπέλια και έχει πλέον τη δική του παραγωγή.

«Σταμάτησα στα 33 μου με πλήρη συνείδηση. Αποφάσισα να σταματήσω γιατί "μπούκωσα" και το σημαντικότερο, είχα και δύο μικρά παιδιά που έπρεπε να αφοσιωθώ σε αυτά. Επρεπε να ζήσω την παιδική τους ηλικία. Μέχρι και σήμερα δεν έχω καταφέρει να προσαρμοστώ 100% παρόλο που το αποφάσισα με πλήρη συνείδηση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Εκτος από τον Παναθηναϊκού, ο Αλέξης Τζόρβας αγωνίστηκε στην Ιταλία (Παλέρμο, Τζένοα), αλλά και στην Ινδία με τη φανέλα της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ, ενώ ήταν και διεθνής με την Εθνική ομάδα.

https://www.instagram.com/p/CSb3uhWjt7R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA