Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα... κάγκελα παραμένει η μητέρα του 14χρονου αυτιστικού φίλου της Εβερτον, του οποίου ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε το κινητό πάνω στα νεύρα του, εξερχόμενος από το γήπεδο μετά την ήττα από την Εβερτον. Μιλώντας εκ νέου στην Telegraph κατηγόρησε τον Πορτογάλο σταρ για αγένεια, ενώ υποστήριξε πως δεν πρόκειται να αποδεχτούν την πρόσκλησή του στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς ο γιος της δεν θέλει ούτε να τον ξαναδεί! Η αντίδραση του Ρονάλντο έγινε μεγάλο θέμα στην Αγγλία και η χειρονομία του να πετάξει στο έδαφος το κινητό του παιδιού έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες. 

Διαβάστε ακόμη: Κριστιάνο Ρονάλντο: Οργή από τη μητέρα του 14χρονου παιδιού, συγγνώμη από τον Πορτογάλο σταρ

Ο Πορτογάλος σταρ απολογήθηκε για την πράξη του μέσα σε λίγες ώρες από το συμβάν, όμως η μητέρα του 14χρονου Τζέικομπ που γεύτηκε τη σκληρή πλευρά του Ρονάλντο, μίλησε στην Telegraph, χαρακτηρίζοντάς τον αγενή και υποκριτή, αφού δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη προσωπικά από την οικογένεια. Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν θα δεχτούν την πρόσκλησή του να επισκεφτούν το Ολντ Τράφορντ, καθώς ο 14χρονος είναι απογοητευμένος με τον σταρ των «κόκκινων διαβόλων» και δεν θέλει να τον ξαναδεί.

«Μαμά, ο Ρονάλντο πονάει, τραβάω βίντεο το πόδι του που έχει ματώσει»

H Σάρα Κέλι μητέρα του αυτιστικού φίλου της Εβερτον, τον οποίο χτύπησε στο χέρι, σπάζοντάς του το κινητό ο Ρονάλντο, κατακεραύνωσε τη συγγνώμη του Πορτογάλου αστέρα της Γιουνάιτεντ: «Η συγγνώμη του ήταν αυτό που με εξόργισε ακόμη περισσότερο. Σκέφτηκα, ''τι αγενής - λες σε όλους ότι ζήτησες συγγνώμη και δεν το έκανες''. Υπήρχαν πολλοί άλλοι άνθρωποι που τραβούσαν βίντεο με τα τηλέφωνά τους. Ο Τζέικομπ ήταν ένας από αυτούς και καθώς ο Κριστιάνο έφευγε, είπε ''Μαμά, ο Ρονάλντο πονάει, τραβάω βίντεο'' κι εγώ ήμουν ''οκ''. ''Δεν κοίταζε καν τον Ρονάλντο. Κοίταζε το πόδι του που είχε ματώσει και δεν κατάλαβε τι είχε γίνει μέχρι που το τηλέφωνο έπεσε στο πάτωμα. Μπορείτε να δείτε στο βίντεο το σοκ στο πρόσωπο του Τζέικομπ. Ο Ρονάλντο ήξερε ότι εκεί υπήρχαν παιδιά. Τους έδινε τα χέρια πριν από τον αγώνα.

Αν κάποιος σου κάνει κάτι τέτοιο στο δρόμο, θα συλληφθεί και θα ανακριθεί. Ο Ρονάλντο είναι και πατέρας και είμαι σίγουρος ότι αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής και πήγαινε τον γιο του σε έναν αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου και συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήταν επίσης πολύ στενοχωρημένος και σοκαρισμένος. Είμαι στενοχωρημένη που η Γιουνάιτεντ δεν έχει κάνει μία δήλωση ζητώντας μας να έρθουμε σε επαφή και που ο Ρονάλντο ζήτησε από εμάς να έρθουμε σε επαφή. Αυτό μου φαίνεται πολύ αγενές. Γιατί να πάμε εμείς, ως οπαδοί της Έβερτον, στη Γιουνάιτεντ, αντί να έρθει αυτός; Ήταν η πρώτη μας φορά στο γήπεδο. Ο Τζέικομπ έχει εμμονή με την Έβερτον και το ποδόσφαιρο. Είναι το πάθος του. Δεν σκέφτομαι καν τη μέρα που πέρασα μαζί του, την ωραία στιγμή πριν το περιστατικό.

«Τα παιδιά τον έχουν ως είδωλο»

Σκέφτομαι μόνο τα τελευταία πέντε δευτερόλεπτα. Χάλασε τελείως τη μέρα μας. Είναι σοκαριστικό. Με τον αυτισμό του, δυσκολεύεται κάπως να επεξεργαστεί τα πράγματα. Το έχει επεξεργαστεί με τον τρόπο του - που είναι σαν ''δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ρονάλντο το έκανε αυτό''. Αν και δεν υποστηρίζει τη Γιουνάιτεντ, ο Ρονάλντο είναι αστέρι. Είναι ένας μεγάλος παίκτης που τα παιδιά ειδωλοποιούν. Και οι δυο μας δεν κοιμηθήκαμε εκείνο το βράδυ. Ρώτησαν τον γιο μου ''Ο Ρονάλντο είπε ότι μπορούμε να πάμε στη Γιουνάιτεντ, θέλεις να πάμε; Μου είπε: ''Όχι, μαμά, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ''. Αυτό είναι ενοχλητικό γιατί ο Ρονάλντο ήταν ένας από τους λόγους που ήθελε να πάει στο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ», ήταν τα λόγια της μητέρας του Τζέικομπ στην «Telegraph».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA