ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
27/04/2022 17:06

Γήπεδο ΠΑΟΚ: Το ΣτΕ έκρινε νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για εκσυγχρονισμό της Τούμπας

Το Ε' Τμήμα του ΣτΕ έκρινε νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που αφορά την έγκριση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) στην περιοχή της Τούμπας του Δήμου Θεσσαλονίκη για το γήπεδο του ΠΑΟΚ

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Γήπεδο ΠΑΟΚ: Το ΣτΕ έκρινε νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για εκσυγχρονισμό της Τούμπας
(Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Ενα έργο που εδώ και χρόνια παρουσιάζει μια σχετική στασιμότητα, φαίνεται πως μπαίνει στην τελική του ευθεία! Πρόκειται για το ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΠΑΟΚ, ο δρόμο του οποίου ανοίγει για την έναρξη των έργων εκσυγχρονισμού στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, Το Ε' Τμήμα του ΣτΕ έκρινε νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που αφορά την έγκριση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) στην περιοχή της Τούμπας του Δήμου Θεσσαλονίκης, τον καθορισμό χρήσεων γης, όρων και περιορισμών καθώς και την περιβαλλοντική έγκριση του σχεδίου αυτού, ενώ ταυτόχρονα επιχειρείται η έγκριση του Ρυθμιστικού Σχεδίου Εφαρμογής του ΕΠΣ.

Διαβάστε ακόμη: Champions League: Η Σίτι κέρδισε με 4-3 τη ματσάρα απέναντι στη Ρεάλ

Οι δικαστές έκαναν μόνο ορισμένες νομοτεχνικού περιεχομένου παρατηρήσεις ενώ οπως αναφέρει η γνωμοδότηση του Ανώτατου Δικαστηρίου, με το διάταγμα επέρχεται ο εκσυγχρονισμός των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων του ΠΑΟΚ με ανάπτυξη νέων σύγχρονων προδιαγραφών, οι οποίες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των FIFA / UEFA στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ