Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα έργο που εδώ και χρόνια παρουσιάζει μια σχετική στασιμότητα, φαίνεται πως μπαίνει στην τελική του ευθεία! Πρόκειται για το ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΠΑΟΚ, ο δρόμο του οποίου ανοίγει για την έναρξη των έργων εκσυγχρονισμού στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, Το Ε' Τμήμα του ΣτΕ έκρινε νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που αφορά την έγκριση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) στην περιοχή της Τούμπας του Δήμου Θεσσαλονίκης, τον καθορισμό χρήσεων γης, όρων και περιορισμών καθώς και την περιβαλλοντική έγκριση του σχεδίου αυτού, ενώ ταυτόχρονα επιχειρείται η έγκριση του Ρυθμιστικού Σχεδίου Εφαρμογής του ΕΠΣ.

Διαβάστε ακόμη: Champions League: Η Σίτι κέρδισε με 4-3 τη ματσάρα απέναντι στη Ρεάλ

Οι δικαστές έκαναν μόνο ορισμένες νομοτεχνικού περιεχομένου  παρατηρήσεις ενώ οπως αναφέρει η γνωμοδότηση του Ανώτατου Δικαστηρίου, με το διάταγμα επέρχεται ο εκσυγχρονισμός των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων του ΠΑΟΚ με ανάπτυξη νέων σύγχρονων προδιαγραφών, οι οποίες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις  των FIFA / UEFA στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοοργανώσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA