Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (28/4) όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία σε όλο τον κόσμο μετέδωσαν την είδηση για τον θάνατο του διάσημου μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Μίνο Ραϊόλα, τελικά ο ίδιος ο 54χρονος ατζέντης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ανακοινώνοντας πως είναι... ζωντανός!

Συγκεκριμένα, λίγες στιγμές αφότου είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση που τον ήθελε να έχει φύγει από τη ζωή την οποία αναπαρήγαγαν όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά sites παγκοσμίως, πολλοί δημοσιογράφοι στη γειτονική χώρα έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, επισημαίνοντας ότι ο δημοφιλής μάνατζερ είναι ακόμα εν ζωή! 

Χαρακτηριστικό είναι το tweet δημοσιογράφου, σύμφωνα με τον οποίο, γιατρός του San Raffaele Hospital στο Μιλάνο, ανέφερε οργισμένος στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA: «Είμαι εξοργισμένος από τα τηλεφωνήματα ψευτοδημοσιογράφων που παίζουν με τη ζωή ενός άνδρα που παλεύει να επιβιώσει».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τελικά, το χάος που προκλήθηκε έσπευσε να βάλει σε τάξη ο... ίδιος ο Ιταλός ατζέντης, ο οποίος με επίσημη τοποθέτησή του στο Twitter ανακοίνωσε πως είναι... ζωντανός! «Η παρούσα κατάσταση της υγείας μου για όσους αναρωτιούνται: Εκνευρισμένος που με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες! Mάλλον έχω τη δυνατότητα ν' ανασταίνομαι» έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στα social media! 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA