Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λουίς Σουάρες αποτελεί παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι ελεύθερος να διαλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με τον ίδιο τον Ουρουγουανό σταρ να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να βρεθεί στο μέλλον ξανά στην ίδια ομάδα με τον Λέο Μέσι. Αυτή τη φορά στις ΗΠΑ και την Ιντερ Μαΐάμι!

Διαβάστε ακόμη: Εμπαπέ: «Για αυτό έμεινα στην Παρί» - Τα λεφτά που θα πάρει, το περιβραχιόνιο και τι λέει στους οπαδούς της Ρεάλ

Ο ίδιος μίλησε για την αποχώρησή του από τους «ροχιμπλάνκος» μετά από δύο χρόνια όμως η συζήτηση στην εκπομπή «El Larguero» της Cadena SER δεν θα μπορούσε να μην φτάσει στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λίονελ Μέσι.

Ο Αργεντινός που φέτος αγωνίστηκε στη Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμαίν σύμφωνα με δημοσιεύματα θα αγοράσει το 35% της Ιντερ Μαϊάμι και σκοπεύει να αγωνιστεί και στην ομάδα της αμερικανικής λίγκας. Υπάρχει λοιπόν ενδεχόμενο να ξανασμίξουν με τον Σουάρες στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ; «Ελπίζω... ποτέ να μην ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Έχουμε μια υπέροχη σχέση» είπε και τα σενάρια άρχισαν να φουντώνουν.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μέσι και Σουάρες αποτέλεσαν ένα από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα στην επίθεση της Μπαρτσελόνα, τα προηγούμενα χρόνια και μαζί με τον Βραζιλιάνο Νεϊμάρ συνέθεσαν την τρομερή λατινοαμερικάνικη τριπλέτα «MSN» (Messi-Suarez-Neymar).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA