Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αντιδράσεις του ΠΑΟΚ με αφορμή τα όσα καταγγέλλει ότι συνέβησαν πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, κλιμακώνονται με την ΠΑΕ να στέλνει οπτικοακουστικό υλικό στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θέλοντας να αποδείξει ότι υπήρξε αστυνομική αυθαιρεσία εναντίον των οπαδών της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός σοκ από την Καρολίνα Μούχοβα για το Roland Garros

Ο ΠΑΟΚ απευθύνθηκε ήδη στον Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο, καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά τη αστυνομίας απέναντι στους εκδρομείς του «Δικεφάλου». Στην ΠΑΕ υπάρχει έντονος εκνευρισμός από τα όσα σημειώθηκαν και όπως ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες: «Ζητούμε ΕΔΕ, υλικό από κάμερες και επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω νομικές ενέργειες...».

Ετσι, οι αντιδράσεις κλιμακώνονται κατά της αστυνομικής αυθαιρεσίας, όπως τονίζουν στα γραφεία της Μικράς Ασίας, καθώς δημιούργησαν πρόβλημα ακόμη και σε μικρά παιδιά, που ουδεμία σχέση είχαν με παραβατική συμπεριφορά. Ως εκ τούτου, μετά την επιστολή στον κ. Θεοδωρικάκο, ο ΠΑΟΚ αποστέλλει και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και οπτικό υλικό (βίντεο, φωτογραφίες) που αποδεικνύουν την προκλητική συμπεριφορά της αστυνομίας.

Πλέον, μετά την επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο ΠΑΟΚ γνωστοποιεί πως έστειλε στο Υπουργείο βίντεο και φωτογραφίες που «...αποδεικνύουν την προκλητική συμπεριφορά της αστυνομίας, που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπέρασε τα όρια της βαναυσότητας», όπως λένε στην ΠΑΕ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA