Μενού
  • Α-
  • Α+

Για πρώτη φορά ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον κορoνοϊό και τις συνέπειες που είχε στον οργανισμό του. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είχε βρεθεί θετικός τον Ιανουάριο και απουσίασε από τρία παιχνίδια, δύο για την Ligue 1 και ένα για το Κύπελλο.

Διαβάστε ακόμη: Σαμουέλ Ετό: Τον κατηγορούν πως χρωστά 40.000 ευρώ για διατροφή - «Ας πεθάνουν και το κορίτσι και η μητέρα»

«Μου άφησε κάποια προβλήματα στους πνεύμονες. Επέστρεψα γρήγορα και για περίπου ενάμιση μήνα δεν μπορούσα να τρέξω. Γύρισα πιο γρήγορα από ό,τι θα έπρεπε και τα πράγματα χειροτέρεψαν, με αποτέλεσμα να με πάει ακόμη πιο πίσω. Όμως δεν μπορούσα να το αντέξω άλλο. Ήθελα να τρέξω, να προπονηθώ και να ξαναρχίσω να παίζω. Και τελικά έγινα χειρότερα», τόνισε ο «Λέο».

Ο 35χρονος άσος που είχε μια μέτρια και κατώτερη των προσδοκιών πρώτη σεζόν στην Παρί, μέτρησε μεν 11 γκολ και 14 ασίστ σε 34 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο τόσο οι αριθμοί όσο και η απόδοσή του δεν ήταν στα επίπεδα που είχε συνηθίσει τόσα χρόνια στην Μπαρτσελόνα.

Ο ίδιος είναι βέβαιος πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα τη νέα σεζόν. «Θα είναι διαφορετικά. Πλέον ξέρω καλά την ομάδα, την πόλη, νιώθω πιο άνετα με τους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος πως θα είναι διαφορετικά», δήλωσε με σιγουριά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA