Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελλάδα υποδέχτηκε την Κύπρο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ομίλου της στο Nations League και πανηγύρισε την τρίτη νίκη, αφού στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ του φορμαρισμένου Μπακασέτα στο 8′ και του Παυλίδη, έπειτα από ασίστ του Μπακασέτα, στο 20′. Στο β' ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 48', ο Λημνιός διαμόρφωσε το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ. 

Η Ελλάδα «καθάρισε» ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο μέρος. Ο Μπακασέτας με μία γκολάρα άνοιξε το σκορ στο 8' και τον Παυλίδη στο 20' να κάνει το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με όμορφο τρόπο ο Λημνιός στο 48'. Πλέον, η πρωτοπόρος του ομίλου Εθνική είναι στην κορυφή με εννέα πόντους και μπορεί την Κυριακή (12/6) να κλειδώσει την πρώτη θέση.

Στο 70ο λεπτό η Εθνική έφτασε κοντά στο 4-0 με τον Μασούρα, ενώ στο 77' ο Χριστοφή επιχείρησε ένα σουτ, με τον Βλαχοδήμο να μπλοκάρει με ευκολία. Στο 84' η Εθνική έχασε νέα ευκαιρία με σουτ του Τσιμίκα που χτύπησε στα πόδια, με την μπάλα να τα καταλήγει κόρνερ. Το παιχνίδι τελείωσε με άσχημο τρόπο, καθώς ο Λημνιός αποχώρησε τραυματίας.

Οι ενδεκάδες

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Χατζηδιάκος (Τζαβέλλας 24'), Μαυροπάνος, Μπάλντοκ, Σιώπης (Αλεξανδρόπουλος 53'), Μπακασέτας (Παπανικολάου 81'), Μάνταλος (Κουρμπέλης 53'), Λημνιός, Δουβίκας (Μασούρας 46'), Παυλίδης.

Κύπρος:  Μιχαήλ, Κατελάρης (Λαΐφης 46'), Γκόγκιτς, Κορέα , Ν. Ιωάννου (Παναγιώτου 64'), Χαρ. Κυριακού, Αρτυματάς , Πίτας , Λοϊζου (Τζιόνης 64'), Παπουλής (Σπολιάριτς 74') . Σωτηρίου (Χριστοφί 46').

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA