Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέλος εποχής για τον Ζεράρ Πικέ στη Βαρκελώνη! Όπως αποκάλυψαν τη Δευτέρα (13/6) τα καταλανικά ΜΜΕ -κι εν προκειμένω η Sport και η El Mundo Deportivo- ο Τσάβι Ερνάντες ενημέρωσε πριν από περίπου δύο εβδομάδες τον Ζεράρ Πικέ πως δεν υπολογίζεται στα πλάνα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξέφρενο γλέντι οικογενειακώς στη συναυλία του Ρέμου στο Nammos

Στη συνάντηση που είχαν οι δύο άλλοτε συμπαίκτες, ο σημερινός προπονητής της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε προς τον 35χρονο στόπερ, πως πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπισε πέρσι στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, αλλά και των παράλληλων επαγγελματικών υποχρεώσεών του, που δεν του επιτρέπουν να αφοσιωθεί απόλυτα στην ομάδα!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Τσάβι πρότεινε στον Πικέ να αποχωρήσει μόνος του έπειτα από 14 χρόνια στον σύλλογο, χαρίζοντας χρήματα όπως έκανε πριν από μερικά χρόνια ο Κάρλες Πουγιόλ, καθώς στην επόμενη σεζόν δεν θα έπαιζε σχεδόν καθόλου, επιλέγοντας να φέρει στη θέση του έναν στόπερ «πρώτης γραμμής».

Ο Πικέ που χώρισε μετά από 11 χρόνια με τη μητέρα των δυο παιδιών τους, Σακίρα φαίνεται πλέον να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο νυν τεχνικός της «Μπάρτσα» του διευκρίνισε πως δεν αμφισβητεί την ποδοσφαιρική αξία και ποιότητα, όμως θεωρεί πως είναι η καλύτερη στιγμή για τους τίτλους τέλους.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Εκτός όμως από τα αμιγώς ποδοσφαιρικά ζητήματα υπάρχουν και εξωαγωνιστικοί ρόλοι που έχουν θέσει τον πολύπειρο στόπερ εκτός σχεδίων, όπως οι διάφορες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αλλά και τα ζητήματα της προσωπικής του ζωής, όπως τα πάρτι που κάνει με τον Ρίκι Πουτς, ενώ φήμες τον ήθελαν να έχει ερωτικές σχέσεις με τη μητέρα του Γκάβι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA