Μενού
  • Α-
  • Α+

Το μέλλον είναι ήδη εδώ και στο ποδόσφαιρο. Στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Κολωνία και τη Μίλαν ποδοσφαιριστής της γερμανικής ομάδας φόρεσε πάνω του μία body cam και οι εικόνες που κατέγραψε είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακές αλλά και πρωτόγνωρες για όλους όσοι παρακολουθούν το άθλημα από τις εξέδρες. Η ειδική κάμερα τοποθετήθηκε στο σώμα του Τιμ Λέμπερλε και κατέγραψε τη δράση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα έτσι όπως τη ζει ο αθλητής. Οι κινήσεις τη στιγμή του κόρνερ, η θέση που παίρνει πάνω στο χορτάρι, αλλά και πως «βλέπει» το γκολ του συμπαίκτη του και τέλος πως το πανηγυρίζει.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Οι συγκεκριμένες κάμερες είναι ένα ακόμη «όπλο» στα χέρια των τεχνικών επιτελείων που μπορούν να αναλύσουν καλύτερα τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών τους αλλά και των αντιπάλων και στη συνέχεια να δουλέψουν πάνω σε αυτές.

Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε αναμετρήσεις μπάσκετ. Μάλιστα πριν από λίγα χρόνια είχαν τοποθετηθεί body cams πάνω σε διαιτητές και παίκτες σε αγώνες της Ευρωλίγκας με τις εικόνες που κατέγραψαν να είναι εξίσου εντυπωσιακές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA