Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το διπλό επί της ΑΕΚ, ο Βόλος έκανε τη ζημιά και στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να σπάσουν το μπλόκο των κυανέρυθρων, σπαταλώντας μεγάλες ευκαιρίες (δύο δοκάρια) και μένοντας στο 1-1 είχαν τη 2η φετινή απώλεια σε 4 αγωνιστικές της Super League. Από την άλλη, ο Βόλος πήρε έναν πολύτιμο πόντο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τον Ολυμπιακό να στραβοπατάει και να φέρνει έντονες αποδοκιμασίες από την εξέδρα. 

Διαβάστε ακόμη: Eurobasket 2022: Ο Μάρκανεν πέταξε έξω την Κροατία και οδήγησε τη Φινλανδία στους «8»

Ο Ολυμπιακός θέλησε να πάρει την κατοχή από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ωστόσο δεν κατάφερνε να γίνει απειλητικός με αρκετές τελικές του να είναι εκτός περιοχής. Από την άλλη ο Βόλος έπαιζε γρήγορα στην κόντρα με άμεσο τρόπο και προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί κενά. Μάλιστα, οι Θεσσαλοί στο 29ο λεπτό του αγώνα κατάφεραν να προηγηθούν με εξαιρετικό τρόπο. Ο Πάολο Φερνάντες από τα δεξιά της περιοχής έκανε την ντρίμπλα πάνω στον Ρέαμπτσιουκ. Γύρισε στον Οζέγκοβιτς, ο οποίος σκόραρε με τακουνάκι στο ντεμπούτο του.

Ο Κορμπεράν προχώρησε σε αλλαγές στο δεύτερο μέρος, ανέβασε ρυθμό και στο 54' είχε πολύ καλή στιγμή με τον Βαλμπουενά. Από την άλλη, οι Θεσσαλοί προσπαθούσαν να αξιοποιήσουν καταστάσεις στην κόντρα. Στο 70ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Κούντε να σταματάει στο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός πίεσε και στο 77' έφτασε στην ισοφάριση. Έπειτα από γέμισμα στην περιοχή από τον Αραμπί, ο Σιέλης με κεφαλιά έδωσε ύψος στην μπάλα, ο Μαροκινός έτρεξε και από τα αριστερά της περιοχής και με πανέμορφο σουτ έκανε το 1-1. Οι ερυθρόλευκοι πίεσαν έως το φινάλε, ενώ είχαν δεύτερο δοκάρι με τον Ντε Λα Φουέντε στο 90+5'.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Βρσάλκο (46' Άβιλα), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε, Μπόουλερ (69' Ροντρίγκες), Βαλμπουενά (78' Ντε Λα Φουέντε), Μασούρας (46' Μπιέλ), Ουί-Τζο Χουάνγκ (46' Αραμπί).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Τσοκάνης (78' Μεταξάς), Μεθκίντα (58' Φερνάντες), Μπαριέντος (85' Μπατόκιο), Φερνάντες, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (86' Πίρινεν).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA