Μενού
  • Α-
  • Α+

«Παρατράγουδα» λίγο πριν την πρώτη σέντρα του Μουντιάλ στο Κατάρ! Στον απόηχο μιας άλλης σκανδαλώδους είδησης, της δωροδοκίας για να κερδίσει η διοργανώτρια χώρα το πρώτο ματς, οι επικεφαλής της FIFA παραπονιούνται για κάτι άλλο, που για αυτούς είναι σημαντικό! Το υπερσύγχρονο ξενοδοχείο που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για αυτούς... δεν είναι ακόμα έτοιμο! Το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινά την Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη: Μουντιάλ 2022: Ανατροπή στο Κατάρ – Τα γκέι ζευγάρια θα επιτρέπεται να κρατιούνται χέρι-χέρι

Το παραθαλάσσιο κατάλυμα, το οποίο διέθετε εσωτερικούς χώρους εμπνευσμένους από σούπερ γιοτ και έναν από τους μεγαλύτερους πολυελαίους στον κόσμο, έμελλε να προσφέρει στην ελίτ της FIFA τις καλύτερες εντυπώσεις. Αντ' αυτού, όπως προκύπτει από δημοσίευμα της Daily Mail, δεν υπάρχει καν... αλκοόλ (ούτε καν δωρεάν σαμπάνιες) και θα μείνουν προσωρινά σε άλλα καταλύματα, μέχρι να... διορθωθούν έστω τα βασικά.

https://www.instagram.com/reel/ClEP2OItWNk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ανώτατη Επιτροπή ήταν υπεύθυνη για την παροχή όχι μόνο των οκτώ γηπέδων που θα φιλοξενήσουν τους 64 αγώνες του τουρνουά αλλά και των προπονητικών βάσεων για κάθε μία από τις 32 ομάδες. Επιπλέον, χρειάζονται χιλιάδες δωμάτια ξενοδοχειακών καταλυμάτων για φιλάθλους, χορηγούς και ΜΜΕ που επισκέπτονται το Κατάρ για το τουρνουά, που ξεκινά την Κυριακή. Αν απαγορευτεί επίσημα και το αλκοόλ, τα πράγματα θα είναι... ακόμα πιο ζόρικα! 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.