Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πρόσφατη ομιλία της κατά τη διάρκεια ημερίδας, η Σοφία Μπεκατώρου αναφέρθηκε σε παράγοντα της ΕΙΟ, που την κακοποίησε σεξουαλικά το 1998.

Μάλιστα, πριν αναφερθεί δημόσια στο περιστατικό, η Ελληνίδα ολυμπιονίκης είχε βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, όπου κατήγγειλε τον συγκεκριμένο παράγοντα.

Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος ήταν μέλος της ΝΔ στην Τοπική Οργάνωση Ραφήνας (Ανατολικής Αττικής). 

Μετά τη χιονοστιβάδα εξελίξεων που ακολούθησαν τη συγκλονιστική κατάθεση της 43χρονης πρώην αθλήτριας, η κομματική του ιδιότητα αναστέλλεται, μέχρι να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση.

Σε ανακοίνωσή της, το απόγευμα του Σαββάτου, η ΝΔ γνωστοποίησε ότι αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα του Αριστείδη Αδαμόπουλου, μετά τις κατηγορίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

«Από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι συγκεκριμένες επώνυμες καταγγελίες, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Στεργίου αποφάσισε την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του κ. Αδαμόπουλου και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτή».

Σημειώνεται ότι ο κ. Αδαμόπουλος είναι νυν αντιπρόεδρος της ΕΙΟ και Υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού, Έφορος Κεντρικής Ελλάδος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA