Μενού
  • Α-
  • Α+

Με δεδομένο ότι η μετακίνηση για τους σκιέρ και τους φίλους του βουνού συνεπάγεται μετακίνηση εκτός νομού, η κεντρική σκέψη είναι να υπάρξει ειδική άδεια για όσους θέλουν να μετακινηθούν σε χιονοδρομικό κέντρο, σαν «ραντεβού».

Με την επίδειξη της επιβεβαίωσης από το χιονοδρομικό και, ίσως, την επιβεβαίωση της κράτησης και σε κάποιο ξενοδοχείο της κοντινής στο χιονοδρομικό περιοχής, θα μπορεί να γίνεται η μετακίνηση εκτός νομού, με βάση την κεντρική ιδέα που υπάρχει στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Βεβαίως, η εν λόγω πρόταση δεν έχει ακόμα εγκριθεί από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, αν και αναμένεται να γίνει μια πρώτη συζήτηση την Παρασκευή, όταν η επιτροπή και το υπουργείο Ανάπτυξης θα κάνουν μια πρώτη επισκόπηση για την επαναλειτουργία της αγοράς.

Εφόσον τα πράγματα βαίνουν ομαλά, πρόθεση της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης είναι η επαναλειτουργία να γίνει άμεσα, εντός Ιανουαρίου, καθώς τα χιονοδρομικά δουλεύουν κυρίως με εκδρομείς του Σαββατοκύριακου και, δοθείσης του εποχικού χαρακτήρα της δραστηριότητας, έχουν χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι του τζίρου τους, ήδη από το πρώτο κύμα του κορονοϊού, μιας και αναγκάστηκαν να κλείσουν από τον Μάρτιο και εντεύθεν.

Διαβάστε Ακόμα

Ανάσα για το λιανεμπόριο το άνοιγμα - Προς Φεβρουάριο Γυμνάσια και Λύκεια, αργεί η εστίαση

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA