Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία αναφέρει τα εξής: «Ο κατά συρροήν δολοφόνος Δημήτρης Κουφοντίνας και οι υποστηρικτές του πρέπει να αντιληφθούν ότι η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Προξενεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έσπευσαν προς υπεράσπισή του ενώ ποτέ δεν βρήκαν να πουν κουβέντα για τα θύματά του. Αλήθεια ποια είναι η θέση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ; Συμφωνεί με το κείμενο των στελεχών του; Περιμένουμε την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα».
Η απάντηση από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Η τρομοκρατία είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν έχει καμία θέση στη Δημοκρατία. Σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος δικαίου ο νόμος ισχύει για όλους».
Διαβάστε Ακόμα
Επέστρεψε στις φυλακές Δομοκού ο Δημήτρης Κουφοντίνας
- Πόσοι πύραυλοι έχουν απομείνει στο Ιράν; Η μεγάλη μείωση και οι τακτικές επιβίωσης της Τεχεράνης
- 25η Μαρτίου: Η άγνωστη καπετάνισσα Δόμνα Βισβίζη - Θυσίασε μυθική περιουσία για το '21 και πέθανε ζητιανεύοντας
- Δημοσιοποιήθηκε το βίντεο που τόσο δεν ήθελε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ - Η αντίδραση της Τζέσικα Μπίελ
- Κόπηκε το «Εδώ ΤV», δεν θα αποχαιρετήσει καν το κοινό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.