Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί τη ΝΔ πως δεν διορίζει αλλά «τακτοποιεί» κομματικούς φίλους.

Έτσι λοιπόν αποκτά άλλη σημασία η είδηση που έκανε γνωστή ο Κώστας Βαξεβάνης μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, ο εκδότης της εφημερίδας Documento έκανε γνωστό πως ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζαββός διόρισε ως μέλος Επιτροπής Παρακολούθησης Εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου την Heather Denise Gibson, η οποία -ούτε λίγο ούτε πολύ- είναι η πρώην σύζυγος του υπουργού Οικονομικών επί ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτου!

Μάλιστα τη συγκεκριμένη αποκάλυψη ο Κώστας Βαξεβάνης τη συνόδεψε και με το δηκτικό σχόλιο: «Είναι ίσως από τις ελάχιστες περιπτώσεις που η ΝΔ επιδεικνύει προσηλωση στην αξιοκρατία».

https://twitter.com/KostasVaxevanis/status/1353835804615979008?ref_src=twsrc^tfw

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως η κ. Gibson εδώ και χρόνια κατέχει διευθύνουσα θέση στην Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ έχει χωρίσει από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο το 2019, μετά από 35 χρόνια κοινής ζωής.

Διαβάστε ακόμα

«Καρφί» Μπακογιάννη για Σαμαρά: Έχει αυτές τις απόψεις για τις διερευνητικές με ένα διάλειμμα στην... πρωθυπουργία του!

Ο Μπογδάνος αυτοδικαιώνεται για τη «σχέση ΣΥΡΙΖΑ - 17Ν»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.