Πολλοί ήταν εκείνη που αντέδρασαν στη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με τα εμβόλια και τις εταιρείες που τα παράγουν. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σημείωνε χαρακτηριστικά πως «Καμία φαρμακευτική εταιρεία δεν έχει το δικαίωμα να διαχειρίζεται την πώληση των εμβολίων για κερδοσκοπικούς λόγους».
Αρκετοί ήταν εκείνοι που την κατηγόρησαν ότι χάνει την πίστη της στον καπιταλισμό και στην αγορά, με τη Ντόρα Μπακογιάννη να απαντά σε ανάρτησή της «Προς ανησυχούντες μήπως έχω γίνει κομουνίστρια, οι φαρμακευτικές εταιρίες που επιδοτήθηκαν από λεφτά ευρωπαίων φορολογουμένων δεν μπορούν να παραβαίνουν συμφωνίες με την ΕΕ για λόγους κερδοσκοπικούς. Το κέρδος τους έχει ήδη συμφωνηθεί με την ΕΕ στην μεταξύ τους συμφωνία».
Διαβάστε Ακόμα
Απαγόρευση συναθροίσεων: Άναψε φωτιές στο πολιτικό σκηνικό - «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν»
- Τι είναι το «6-7» που χρησιμοποίησε ο Μητσοτάκης - Το viral trend στο TikTok που τρελαίνει τα πιτσιρίκια
- Ο Πολάκης βρήκε το πανεπιστήμιο του Λαζαρίδη στου Γκύζη: «Κουζίνα ήταν, το έκλεισαν γιατί χρωστούσε παντού»
- Ο άνθρωπος που «έδειξε» ο Ανδρέας Παπανδρέου ως αρχηγό της 17 Νοέμβρη
- «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Η σκηνή που ο Τζεφιρέλι έκοψε από τη σειρά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.