«Στο Άουσβιτς δολοφονήθηκε η ελευθερία, η λογική, η αξιοπρέπεια. Η ίδια η φύση του ανθρώπου» τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στους Έλληνες εβραίους θύματα των Ναζί, και κάλεσε σε συνεχή επαγρύπνηση και δράση ενάντια στο «Απόλυτο Κακό».
Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε συγκεκριμένα: «Τιμούμε τη μνήμη των Εβραίων και ιδιαίτερα των συμπατριωτών μας που χάθηκαν στο Ολοκαύτωμα. Η μνήμη γίνεται συνεχής επαγρύπνηση και δράση ενάντια στο Απόλυτο Κακό».
Διαβάστε ακόμα
Άγρια επίθεση Βελόπουλου κατά Αποστολίδη: «Σαν να στέλνετε τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες»
Θρίλερ με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: Ερωτήματα για το λευκό σκάφος - Τι προβληματίζει το Λιμενικό
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.