«Στο Άουσβιτς δολοφονήθηκε η ελευθερία, η λογική, η αξιοπρέπεια. Η ίδια η φύση του ανθρώπου» τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στους Έλληνες εβραίους θύματα των Ναζί, και κάλεσε σε συνεχή επαγρύπνηση και δράση ενάντια στο «Απόλυτο Κακό».
Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε συγκεκριμένα: «Τιμούμε τη μνήμη των Εβραίων και ιδιαίτερα των συμπατριωτών μας που χάθηκαν στο Ολοκαύτωμα. Η μνήμη γίνεται συνεχής επαγρύπνηση και δράση ενάντια στο Απόλυτο Κακό».
Διαβάστε ακόμα
Άγρια επίθεση Βελόπουλου κατά Αποστολίδη: «Σαν να στέλνετε τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες»
Θρίλερ με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: Ερωτήματα για το λευκό σκάφος - Τι προβληματίζει το Λιμενικό
- «Είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί»: Ο λόγος που η Καινούργιου οδηγήθηκε στο νοσοκομείο
- Δράκαινα vs λαγοκέφαλος: Τι λέει η Παγώνη για το δάγκωμά τους - Η λύση για να ξενοιάσετε
- Χαλάνδρι: Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι
- «Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια»: Η πληρωμένη απάντηση Βούλγαρη και Χασαπόπουλου για το τηλεοπτικό τους «διαζύγιο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.