Μενού
  • Α-
  • Α+

Αιχμές για τη στάση της υπουργού πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, άφησε με ανακοίνωσή της η Τομεάρχης Πολιτισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από την τοποθέτηση της πρώτης για το ζήτημα των καταγγελιών και της υποτιθέμενης παραίτησης του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη:

Η κα Μενδώνη στη συνέντευξή της δεν είπε τίποτα για τις καταγγελίες σπουδαστών του Εθνικού Θεάτρου και αρκέστηκε σε ασάφειες πως εάν υπάρξουν καταγγελίες θα διερευνηθούν.

Το ερώτημα λοιπόν παραμένει: Χαίρει ο κ. Λιγνάδης, προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη, της εμπιστοσύνης της κυβέρνησης για επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου;

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα, η Λίνα Μενδώνη, μιλώντας στο ΣΚΑΙ είχε διαψεύσει τα σενάρια περί παραίτησης του κυρίου Λιγνάδη.

«Όλο το σενάριο που στήθηκε περί παραίτησης του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου δεν ευσταθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως η ίδια δήλωσε καμία επώνυμη καταγγελία, ούτε καν non paper δεν έχει κατατεθεί στο υπουργείο πολιτισμού: «Όταν δεν υπάρχουν, μην δημιουργούμε πλαίσιο ανθρωποφαγίας που δεν στέκει σε κράτος δικαίου. Αν υπάρχουν επίσημες καταγγελίες οφείλουμε να παρέμβουμε όχι όμως σε φήμες  και συζητήσεις στα social media».

Διαβάστε ακόμα

Ο Δημήτρης Λιγνάδης απαντά στις φήμες: Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου στο Εθνικό Θέατρο

Ραντεβού σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής έκανε η 36χρονη φιλόλογος με τον 13χρονο μαθητή

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.