Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλου Στεφανάδη στον Εύδηλο βρέθηκε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην περιοχή. 

Η φωτογραφία απεικονίζει τον σχετικό συνωστισμό που επικράτησε στη συγκεκριμένη «μάζωψη» προς τιμήν του πρωθυπουργού και σχολιάστηκε εντόνως τόσο στα social media όσο και από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε ανακοίνωσή της η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τραγικός επίλογος της επίσκεψης, ο συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων σε μια βεράντα του Ευδήλου, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι, κατά παράβαση όλων των μέτρων με πρωθυπουργική υπογραφή. 

Ευχόμαστε αυτές οι εγκληματικές προχειρότητες να μην έχουν επιπτώσεις στην υγεία των Ικαριωτών. Θεωρούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές εκτός του ότι είναι επικίνδυνες, συνιστούν προσβολή προς τους Ικαριώτες που πληρώνουν βαρύτατο τίμημα από τα αδίκως οριζόντια απαγορευτικά μέτρα. 

Αν κάτι χρειάζεται το νησί μας, αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι ο στοχευμένος επιδημιολογικός έλεγχος στις εισόδους του νησιού, τα δύο λιμάνια και το αεροδρόμιο και ενδεχομένως, χαλάρωση των ανώφελων και καταστροφικών οριζόντιων μέτρων. Πολύ περισσότερο δεν χρειάζονται "καταδρομικές αποβάσεις" και επιδείξεις καταστρατήγησης των μέτρων προστασίας, που προκαλούν τους πολίτες οι οποίοι υπομένουν την βάσανο της καραντίνας με εξαιρετικά βαρύ τίμημα».

Διαβάστε Ακόμα

Συγκλονίζει η Μαριλένα Γεραντώνη: Δέχθηκα παρενόχληση από άτομο που ήταν πολλά χρόνια στον χώρο

Χάρης Ρώμας: Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά πάνω από μια φορά

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA