Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη συμμετοχή στο νέο «πατριωτικό» δεξιό κόμμα, το οποίο αναμένεται να ιδρυθεί τις επόμενες ημέρες με ηγέτη τον Γιώργο Τράγκα, προανήγγειλε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και νυν πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος σε επιστολή του αναφέρει ότι το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα θα συμμετέχει στη νέα αυτή πολιτική προσπάθεια, η οποία θα ονομάζεται «Ελεύθεροι Δημοκράτες» και απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να τη στηρίξει, δηλώνοντας ότι οι «μπαρουτοκαπνισμένοι» με «πίστη, αλληλεγγύη» θα τα καταφέρουν.

Μάλιστα ο κ. Νικολόπουλος γνωστοποίησε την είδηση με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αγαπητοί συμπατριώτες συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμμαχητές, τα δύσκολα τελευταία χρόνια (δυστυχώς όχι και λίγα ) είμαι ένας από αυτούς που αντιδρούν, εναντιώνονται , και συνεχίζουν να αγωνίζονται για την απελευθέρωση από τα δεσμά των δανειστών και την υγειονομική δικτατορία των – εντελλομένων – λοιμωξιολόγων.

Με την πεποίθηση αυτή πήρα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σου.

Σε λίγες μέρες ξεκινάμε μια δύσκολη μα και συναρπαστική εθνική προσπάθεια με τον Γιώργο Τράγκα ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ – ΑΡΧΗΓΟ και με πολιτικό όχημα ένα κινηματικό νέο πατριωτικό, που θέλει πάση θυσία να σπάσει το "γύψο" που μας έβαλαν και θα δώσει τη μάχη για να ξαναζήσουμε ΟΛΟΙ με Ελευθερία Δημοκρατία Δικαιοσύνη Ανεξαρτησία.

Αυτά είναι τα τέσσερα ΑΣΤΕΡΙΑ του κόμματος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ.

Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κόμμα σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις όπως γνωρίζεις συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο λαός με την ψήφο του με έστειλε στη ΒΟΥΛΗ, όπως αδιάκοπα κάνει από το 1989, που με εκλέγει Βουλευτή Αχαΐας με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στις αλληλοδιάδοχες σκληρές εκλογικές αναμετρήσεις.

Σου θυμίζω ότι παραιτήθηκα και απαρνήθηκα την υπουργική καρέκλα καθώς επίσης όταν και πάλι χρειάστηκε να πω όχι στα μνημόνια διεγράφην από τους ΑΝΕΛ στη 1η ψηφοφορία μαζί με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγουλη.

Αμετακίνητος στις αρχές μου και ασυμβίβαστος προσέρχομαι και σήμερα ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, με το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα στην νέα συμπαράταξη μάχης με μπροστάρη τον μαχητικό πατριώτη Γιώργο Τράγκα.

Η Ελλάδα μας είναι υπόδουλη στην Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη και απειλείται με "ακρωτηριασμό". Το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο του τόπου προσβάλλουν συνειδητά την Ορθόδοξη πίστη μας και τις παραδόσεις μας και έχουν οδηγήσει την κοινωνία μας στην αποχαύνωση και την υποτέλεια.

Ζούμε σε μία εποχή, που από μας εξαρτάται ο βηματισμός του Έθνους και το μέλλον των παιδιών μας τις επόμενες δεκαετίες. Είναι η ώρα να στήσει ο λαός τα δικά του αναχώματα και οδοφράγματα στην επέλαση του νεοφιλελευθερισμού και του εθνομηδενισμού.

Καλώ κι εσένα λοιπόν, να γίνεις ΙΔΡΥΤΙΚΟ μέλος για να γράψουμε μαζί την ιστορία της αντίστασης στους «εισβολείς» της παγκοσμιοποίησης.

Γνωρίζεις από την κόψη του σπαθιού την τρομερή το Γιώργο Τράγκα κι εμένα.

Σε διαβεβαιώ ότι όλοι ΜΑΖΙ, με ΠΙΣΤΗ και ΑΛΗΛΕΓΓΥΗ, εμείς οι "ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΙ" μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Κανένας μόνος!

Στείλε τα στοιχεία σου (μόνο ονοματεπώνυμο και αριθμό δελτίου ταυτότητας) και γίνε σήμερα ιδρυτικό στέλεχος του νέου που γεννιέται. Σήκωσε ψηλά τα λάβαρα της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας και στρατεύσου στη ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ αυτού του συναρπαστικού και σκληρού αγώνα για να κρατήσουμε την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ στη ζωή.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, Νίκος Νικολόπουλος – Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος».

Διαβάστε Ακόμα:

Παραδόθηκε στην Σακελλαροπούλου η «Δόξα» του Γύζη - Η ιστορία του πίνακα

«Καρφιά» από Ντόρα Μπακογιάννη για Ικαρία: «Δεν προστάτεψαν τον Πρωθυπουργό...»