Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας σχετικά με την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του, επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή. 

Όπως ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το ΚΚΕ «όχι μόνο δεν καταδίκασε χωρίς αστερίσκου, αλλά την επαύριο συνέχισε τη στοχοποίησή μου, με αήθεις χαρακτηρισμούς που ξέρουμε ότι οπλίζουν χέρια πλέον». 

Ο Θανάσης Παφίλης παίρνοντας τον λόγο για να απαντήσει ξεκαθάρισε την πάγια θέση του ΚΚΕ ενάντια σε τέτοιες “τρομοκρατικές” επιθέσεις, η οποία εκφράσθηκε και στην περίπτωση της επίθεσης σε βάρος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ υπενθυμίζοντας την περίπτωση της αποκάλυψης ταυτότητα διαδηλωτή από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, επανάλαβε σηκώνοντας τους τόνους: «Όταν βγαίνει ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και καταγγέλλει επισήμως ότι αυτός είναι ο τάδε, που φοιτεί εκεί, που είναι αυτό κι αυτό τότε ισχύει αυτό που γράψανε μερικοί: “Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος». 

Διαβάστε ακόμα

Ξεκίνησε η ιστορική δεύτερη δίκη του Τραμπ στην Γερουσία

«Καίει» τον Τραμπ ο «σαμάνος της QAnon»: Εκείνος με προέτρεψε να εισβάλω στο Καπιτώλιο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.