«Για δεύτερο Σαββατοκύριακο το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 18:00 αποδεικνύεται όχι μόνο ανόητο αλλά και επικίνδυνο. Οδηγεί σε απίστευτες ουρές και κομφούζιο στα σούπερ μάρκετ και εξαντλεί την υπομονή των πολιτών» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο κόσμος έχει κουραστεί με τις παλινωδίες της κυβέρνησης. Όχι μόνο αρνείται να πάρει μέτρα για τις ουσιαστικές εστίες υπερμετάδοσης του ιού, αλλά με τις αστοχίες της δημιουργεί και νέες. Ας το καταλάβουν επιτέλους για να πάρουν πίσω το μέτρο» καταλήγει.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- «Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό - Στο νοσοκομείο παιδιά και προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού
- Ο τιμοκατάλογος του ιατρείου στο Κολωνάκι: Πόσο κοστίζει η πλασμαφαίρεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.