Σε όσους σχολίασαν το προηγούμενο μήνυμά του με αρνητικό τόνο και τους οποίους αποκάλεσε «χαιρέκακους», απάντησε με νέα ανάρτησή του στο Twitter, o ο πρώην βουλευτής και υπουργός, Στέφανος Μάνος.
Όπως αναφέρει αισθάνεται «χαρούμενος» επειδή έδωσε «πολύ χαρά σε πολλούς χαιρέκακους».
Μάλιστα ο Στέφανος Μάνος ενημερώνει ότι παραμένει για 78 ώρες χωρίς ρεύμα και θέρμανση και αφήνει «αιχμές για τον τρόπο διαχείρισης των προβλημάτων που προκάλεσε η «Μήδεια» από την Πολιτική Προστασία.
Επίσης πετάει και το «καρφί» του υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά για το σχέδιο Βορέας, δηλαδή το πρότυπο υποδείγματος σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων Αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης συνεπειών από την εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού για όλους τους δήμους της χώρας.
Αναλυτικά το tweet του Στέφανου Μάνου:
«Έχω πολλούς λόγους να αισθάνομαι χαρούμενος. Έδωσα πολύ χαρά σε πολλούς χαιρέκακους. Ήλθε πριν από λίγο η Πυροσβεστική και έκοψε ένα δέντρο. Πληροφορήθηκα ότι μολονότι δεν έχω ρεύμα και θέρμανση για 78 ώρες, ο κ. Χαρδαλιάς έχει το σχέδιο Βορέας για τέτοιες περιπτώσεις».
Υπενθυμίζεται ότι και σε προηγούμενη ανάρτησή του ο Στέφανος Μάνος ασκούσε κριτική κατά των υπευθύνων για το γεγονός ότι μετά τα πρώτα χιόνια η κατάσταση εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια» στην Εκάλη στην οποία ζει από μικρό παιδί παρουσίαζε «γενική διάλυση».
Όπως έλεγε ήταν 36 ώρες χωρίς ρεύμα, άρα και χωρίς θέρμανση και 12 ώρες χωρίς νερό, χωρίς να τους έχει ενημερώσει κάποιος για κάτι. Τέλος διερωτόταν, αν «έτσι φαντάζονται την κανονικότητα;».
Διαβάστε Ακόμα:
Μητσοτάκης: Ζήτησα μειώσεις στους λογαριασμούς όσων έμειναν χωρίς ρεύμα
ΣΥΡΙΖΑ: Το χάος και η επιτελική ανικανότητα έχουν την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη
- Οι περιοχές της Αθήνας χωρίς ΜΜΜ και ο γολγοθάς της μετακίνησης σε μια πόλη που μεγαλώνει συνεχώς
- Δηλητηρίασε τον σύζυγό της και ύστερα έγραψε παιδικό βιβλίο για τον θρήνο - Καταδικάστηκε η «μαύρη χήρα»
- Φάκελος 17 Νοέμβρη: Πώς έφθασαν οι Αρχές στα ίχνη του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
- Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Γίνεται πόλεμος και κάθονται τα σκουπίδια και βρίζουν την Ιωάννα Τούνη»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.